4th

6 Jul

Holaaaa….post ke-4 saudara -saudari. Al-hamdulillah tengahari yang terik ini disajikan dengan makanan tengahari di salah sebuah Restoran terpencil di ibu kota.kira mcm febret sy la..lalalalala.

Ptg nnt jam 3.30 kt sk ada aktiviti ko-ku.mcm biasalah cuma dekad ini aktiviti ko-ku berlangsung pd hr rabu.x mcm dulu wktu sy bersekolah rendh.aktiviti ko-ku pd hr sabtu. Kan ker best ko-ku hr sabtu.pas ko-ku boleh melilau p tamu.aisyemen teringt zaman persekolahan sy yg dulu-dulu.zaman masa tu xda henpon canggih-canggih.xda pesbook.internet pun masa tu x kenal pa lagi farmville facebook.nak bercucuk tanam.yang real terus.p kebun ngan nenek.huisssh sekarang mana ada lagi semua tu.rugi2 betul kanak-kanak zaman sekarang.

Lalalala..sempat lagi sy balik rumah.rehat2 sebentar d ruang tamu.rasa sunyi je rumah.mrs mama pun belum pulang lagi sibuk dengan pRogram motivasi tahun 6 nya kt U.I.A..

Ini adalah post sy yang ke-4.tak tahu macamana rupanya blog ne.sbb online guna blackberry terus dr henpon. Henpon xdalah canggih mana pun.tp bolehlah surf internet pada kadar yang murah 1.50 sehari berbaloi-baloi.lagipun telefon ne lasak..sudah banyak kali jatuh, sudah pernah terendam dalam air tapi masih berfungsi dengan jayanya. Hope so fon ne terus berbakti sampai ke akhir hayatnya.hajat dihati nak grab Torch tapi melihat pada harrganya baik pura2 macam torch tu tak wujud ba..
Nanti hilang…sayang ba..

Oh ya..oh ye oh yu.. Lalalalala..
P/s..Harga ikan sangat mahal..apakata makan sayur dan buah-buahan sahaja

Posted with WordPress for BlackBerry.

seychiss laa..:)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: