petang-petang sore…

6 Jul

Kali ke-5 post in wordpress.. Sekembali dari tempat kerja melalui laluan rutin cuma beza kali ini laluan tersangat sibuk. Berderetan kenderaan besar kecil besar kecil memenuhi setiap litupan jalan aspal. Sy sempat berkunjung sebentar ke gerai membeli air penghilang dahaga al-gara-gara banyak melantunkan vokal mengawasi anak-anak berkawad kaki. Ya seperti kebiasaan bila ada perjumpaan u/b kawad sudah mesti dan wajib.Al-hamdulillah mereka sudah boleh berkawad cuma masih lagi pada peringkat awalan.nda lagi bulih dibawa ‘mengayau’ tempat lain.inda lagi seperfect yang diharapkan.

Malam ini…hahahaha.Sabah vs Kelantan..siapa kali ah yang menang. Sabah ka Kelantan ka.tiapa support ba dari jauh..walaupun nda berapa kenal pemain-pemain sabah tu.

Malam ne malam pertama x pegi tuisyen. Sebab nak cuba tuisyen tempat lain.rasa sayang juga nak tinggalkan tempat tuisyen tersebut tapi mengingatkan boss yang sy selalu jaga hatinya.dia lambat bayar payment aku diamkan diri.tapi klu da banyak kali dia buat.bosanla pula kan..bulih pula tiap kali waktu yang sepatutnya dia janji nak bagi payment berkurung dalam bilik macam pengantin.hahahaha.. Tiapalah boss.lama sudah sy mau berenti cuma tiada alasan kukuh shj.kali ini kukuhlah mengkali.sy smbung belajar nak komitmen tuk belajar. Pd murid-murid yang ditinggalkan.mudah-mudahan kmu semua mendapat guru tuisyen yg lebih baik dr sy…sy tiada masalah dengan kmu cuma ada masalah dgn boss shj.

Baiklah klu begitu..pada post kali ini sy akhiri dgn ucapan “majulah sukan untuk negara” sechissss.
P/s – Klu kelantan kalah, kompem Selangor naik…

Posted with WordPress for BlackBerry.

Advertisements

seychiss laa..:)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: