Selamat Pagi

6 Jul

Ini adalah post sy yg ke-3. Al-hamdulillah cuaca pd pgi yg berbahagia ini cerah. Harap cuaca yang cerah sebegini berterusan smpai ke petang. Pada pagi yg berbahagia ini sementara menunggu waktu masuk ke kelas sy mengambil kesempatan untuk “breakfast” di kantin sekolah. Seperti biasa rutin apabila di kantin sekolah.minuman yang diorder nescafe suam. Memang begitu nikmat menghirup nescafe dengan aromanya yang memikat lalalalalala smbil menyudu sepinggan mee goreng. Hajat dihati nak order sperti order kt restoren besar di luar sana.ha ha ha

Sambil memerhati anak-anak kecil berlari serta bermain mengikut arahan guru pj mereka. Fikiran mengerawang jauh teringat kampung halaman.. Apalah otak ne smpai ke kampung halaman fikirnya. Apa khabar abah dikampung, apa khabar mak dikampung. Al-hamdulillah semalam sudah telefon mak.mak dah sihat.syukur. Nampaknya sy masih lg berada disini untuk 4 tahun lagi lamanya kerna sy msih melanjutkan pelajaran dalam PPG jarak jauh tu beb.hahahaha.

Masa makin pantas berlalu, tiap masa tiap detik sangat-sangat berharga. Mana tak berharganya. Silap masa nah tertinggallah jawabnya. Jangan oh.rugi oh.oh yeah.ha ha ha.

Ba baiklah…masa sudah time kata orang kampung saya. Saya akhiri post ke-3 saya dengan ucapan “Selamat Pagi” wassalam.

Posted with WordPress for BlackBerry.

Advertisements

seychiss laa..:)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: