Oreo + vanilla

10 Jul

Al-hamdulillah mrs mama sudah selesai examnya td. Tinggal sy shj lg yg bru memulakan sem. Sementara menunggu mrs mama.sy sempt membuat draf assignment mengenai subjek waj3102. Punya sandi pula klu amik pjj ne walaupun orang kata pjj mudah tapi bila mengalaminya barulah tahu.

Selalunya dan kebiasaannya warga kota menggunakan hari minggu sebagai waktu santai mereka bersama keluarga.ada yang pergi bersiar-siar, makan-makan, berkelah di tepi pantai dan macam-macam lagilah. Tidak ketinggalan sy dan keluarga(walaupun masih berdua lagi) menggunakan hari minggu kami dengan pengisian berilmiah seperti mencatatkan jumlah kilometer yang tertera di speedo meter(jalan-jalanlah) kenderaan kmi dan melakukan kira-kira di beberapa pasaraya – pasaraya di kota raya(windows shoppinglah) itupun kalau kmi tidk mempunyai agenda yg lebih penting lagi.

Lainlah main.Punya sadap tu Mcflurrry Oreo. Sy fkr byk kali apa ba tu oreo.br sy ingt tu biskut putar dan celup. Itu pula ah.mcm mo test p beli tu aiskrim vanilla lepas tu p ks cmpur sma tu biskut oreo. Ksi try tengok ngam ka. Rupa-rupanya mrs mama sudh lma tau pula ne mcF sedap. Diam-diam dia sna sma dia bilang lg dulu ne mcF besar bungkusnya skrg kecil sudh sma mkin mahal kono. Ya la bah..ha3.

Oklah..siaplah sudh post yg ke-10 pd petang yg berbahagia ini.sekian

P/s – jangan memandu sambil makan aiskrim. Nanti mihir tu bibir.

Posted with WordPress for BlackBerry.

4 Responses to “Oreo + vanilla”

  1. Nani July 11, 2011 at 10:44 am #

    kau pun tua hal ni bob? nda sangka aku hehehe. oreo mmg sedap. ada satu blog tu bg cara2 buat…

  2. Nani July 12, 2011 at 5:15 am #

    napala gmbr ku nda keluar tu, padahal dlm blog adapun gmbr ku… cis!

    • rightcuping July 12, 2011 at 6:41 am #

      Enthlah nani.cuba kio try komen d ladymariah pula

seychiss laa..:)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: